ДРЕХИТЕ
Използваме качествени дрехи от 100% памук. Винаги имаме в наличност всички размери от S до 2XL.

НА ЕДРО
Ако имате магазин или просто искате да пазарувате на едро от нас е необходимо да се свържете с нас по най-удобният за вас начин посочен в сайта. Минималното количество, за да ползвате цени на едро е 20 броя. Ако сте наш редовен клиент на едро ще може винаги да се възползвате от най-добрите оферти. Пример: Ако 2 пъти месечно зареждате по 50 броя без значение от кое, ще пазарувате с отстъпката за 100 броя. Няма да е нужно да поръчате 100 бройки наведнъж. Важно е само да се постигне необходимата бройка. Пример: може да купите 20 чаши, 25 тениски и 55 суичера и така ще ви сформираме отстъпка за 100 бройки.

ПРОЕКТИ
Може да изберете някой от нашите дизайни на щампи или да изпратите ваш, а също може и ние да направим проект по ваша идея.

ЩАМПИТЕ
Щампите се изработват на Epson SuperColor F2000 DGT. Най-добрият принтер за дигитален печат върху текстил. Щампите са много издръжливи, издържат над 200 пранета. Може и на ситопечат за поръчки на едро.

ДОСТАВКА
Доставката е безплатна за всички поръчки над 40лв. Доставката се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни до офис на еконт или до адрес. Поръчките направени след 13:00 се считат към следващия ден.

ПРАНЕ И ГЛАДЕНЕ
ПРАНЕ: Няма проблем да се перат в перална машина. За максимален живот на тениската трябва да се пера на температурата за цветно пране 30-40° , обърната наопаки!

Не се препоръчва химическо чистене, както и употребата на белина или други агресивни препарати.


ГЛАДЕНЕ: При гладене дрехите трябва да са обърнати наопаки!

Всички права запазени. При всяко използване на логото ще бъдете подведени под отговорност.

ОТГОВОРНОСТ
НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ АКО ГОРНИТЕ ПРАВИЛА НЕ СА СПАЗЕНИ!!!

При покупка на продукт ще получите указания как да го запазите максимално дълго!

НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ПРИ НЕСЪОБРАЗЕН РАЗМЕР! НЕ СЕ ВРЪЩАТ ПОРЪЧКИ ЗАРЕДИ НЕСЪОБРАЗЕН РАЗМЕР!

ПЪРВО ПРЕЦЕНЕТЕ КАКЪВ РАЗМЕР ВИ Е НЕОБХОДИМ, ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАТЕ!


Всички права запазени. При всяко използване на логото ще бъдете подведени под отговорност.